torsdag 15 oktober 2009

Utdrag ur....

....loggboken den 15/10 2009

Kära Loggbok,

det har dragit en kyla som äter sig in i benmärgen. Min förkylning hänger kvar och vägrar ge med sig. Idag känner jag mig hoppfull dock. Har med bästa förmåga försökt lokalisera båten, tyckte mig känna en stark närvaro av den, den verkar närma sig. Fick upp "söndag" som ledord under hela seansen. Återstå att se om båten uppenbarar sig och när, sker det före Wanås eller efter Wanås?`

Kram

7 kommentarer:

  1. Jag har en gummikanot. Kan ta den dit du vill. Där är inget vatten just vid Wanås. Så jag undrar angående dina funderingar. Mod mod. Jag är hemma i helgen och kolla din logg. Säg bara var och hur?

    SvaraRadera
  2. Har letat vatten på Vanås med omnejd. Det är en liten å. Troligen farbar. Du skulle kunna få båten vid väg 21 där Olingeån korsar vägen. Sedan ta dig uppför. Båten går att bära så det är från slutet av ån till Vanås som det sista blir gående. Hör av dig om det behövs support!

    SvaraRadera
  3. Ursäkta väg 19 menar jag. Var snurrig! Olingeån är ett tillflöde till Helgeå! Platsen är nära Nöbbelöv några kilometer söder om Broby.

    SvaraRadera
  4. Tack för all tips GP. Ang kanoten så går jag och kommer inte använda den....TACK iaf.


    Sjömannen

    SvaraRadera
  5. OK Bra för då behöver jag inte bevaka ditt ärende!

    SvaraRadera
  6. Vi kommer att ses! Är "irrigt" för tillfället. Hoppas du förstår.

    SJÖBRIS.

    SvaraRadera
  7. Inte precis! Men något så när! Har inte lärt tankeläsning. Bockar och tackar för att du iaf skriver. Vi får se!
    Ikväll skulle jag gå på en föreläsning som handlade om "skamfilad". Den var annonserat fel månad. Gissa om snopen! Men utvecklingen blev bra .... Säger Varje Ögonblick är oförutsägbart. Livet kommer emot oss vare sig vi vill eller inte..... Det är inte vi som väljer! Du är en spännande person! Må väl!

    SvaraRadera